Referenser

Sedan AB Fogspecialisten blev ett aktiebolag 1961 så har vi haft förmånen att medverka i många spännande och utmanande projekt. I Göteborg så är det svårt att finna ett hotell utan fogning från Fogspecialisten. Ska du gå på ett evenemang som en konsert eller idrottsevenemang på någon av stadens arenor? Ta en titt på där du står. Det är högst sannolikt att vi har fogat eller lagat och behandlat betongytorna under dina fötter.

Miljonprogrammet i stadens utkanter uppfördes under perioden när PCB haltiga fogmassor användes flitigt. Dessa områden har vi under många år haft förmånen att sanera från PCB och även laga betongskador. Svenska kyrkan har vi haft förmånen att göra fogrenoveringar för. Det hittills största renoveringsuppdraget gjordes 2008-2011 på Lysekils kyrka. Vi har även haft förmånen att medverka i andra kulturrenoveringsprojekt. Ex, Svenneby kyrka, Vasakyrkan, Tjolöholm slott mfl.

Givetvis så utför vi även uppdrag i vanliga bostadsbyggen och kontor och lagerbyggnader. Vi har även stor erfarenhet av infrastrukturprojekt som Uddevallabron, Lundbytunneln och Götatunneln för att nämna några.