Bästa resultat under en lång tid

Fogning

För att fogar ska hålla hög kvalité och ge bästa resultat under en lång tid så ska fogarna alltid dimensioneras. När vi anlitas för att utföra fogningsjobb, då är noggrannhet ett stort fokus.
En perfekt fogning är så mycket mer än ögat kan se och det viktigaste för oss på Fogspecialisten är att leverera lösningar som garanterar en hållbar fogning. När vi utför ett uppdrag tar vi alltid hänsyn till aktuella miljöbedömningssystem som till exempel Svanen, Sunda Hus, Byggvarubedömningen och Basta.

Förutom våra fogningstjänster så säljer vi även alla tillbehör som behövs. Vi hjälper gärna till att välja produkter som uppfyller alla ovanstående miljöbedömningskrav. Vi på Fogspecialisten anser att en perfekt fogning är när den uppfyller sin funktion utan att synas. Ett sämre utfört jobb lämnar alltid ett sämre synligt resultat och går aldrig att dölja.

En fogning är så mycket mer än ett nödvändigt måste, därför lägger vi så mycket vikt på att varje projekt ska bli helt perfekt. Fogning görs för att uppnå vissa ändamål – Huvudsakligen så fogar man för att täta, så vattengenomträngning och fukt motverkas. Att foga skapar dessutom stabilitet och det bidrar till en klinisk karaktär.
En av anledningar till att Fogspecialisten är bland de bästa i branschen, är att vi tar hänsyn till även de minsta detaljerna. På Fogspecialisten är vi experter på hela fogningsprocessen och självklart så presenterar vi det bästa förslaget och lösningen på varje specifikt projekt.

För att kunna leverera vår expertis och det resultat som ni förväntar er när vi anlitas så föreslår vi alltid att vi tillsammans sätter oss ner och diskuterar precis vilken foglösning som passar era preferenser bäst. Våra rekommendationer tillsammans med era önskemål kommer garanterat resultera i en utmärkt fogning.
Några av de aspekter som vi tar hänsyn till när vi utför fogningsjobb är till exempel om fogen behöver klara minusgrader. Väderförhållande bör vara en viktig aspekt att ta hänsyn när fogning utförs. Väderförhållande kan försämra resultatets förutsättningar avsevärt. Därför är det väldigt viktigt att arbetet görs anpassat utefter förutsättningarna, speciellt i kyligare klimat som vi har i Sverige.

 

En annan viktigt aspekt vid fogning är vilken typ av påfrestning som fogen utsätts för. Utsätts fogen för mycket slitage och påfrestningar så måste förebyggande åtgärder utföras. Vid fogning är det absolut viktigaste att man har i åtanke, var man ska foga.

Ska man till exempel foga golv, vägg, fasad eller kanske en båt?

Anledningen till varför vi tar upp dessa frågeställningar är för att understryka hur viktigt det är att varje uppdrag görs utefter rätt förutsättningar. Vi har en lång erfarenhet och vi vet hur viktigt det är att vi ta hänsyn till hur förutsättningarna påverkar just ert projekt, ökar också våra förutsättningar. Vårt mål med varje fogning är att kunna leverera en felfri fogning med det bästa och mest hållbara slutresultatet.

På Fogspecialisten jobbar vi med dessa frågor varje dag och vi vet precis hur varje jobb ska utföras för att våra uppdragsgivare ska bli nöjda. Som ett etablerat företag med många års erfarenhet så hoppas vi kunna lösa ert fogningsprojekt med precis den precision och perfektion som vi alltid levererar. Fördelen med att anlita oss är också att vi levererar ett helhetskoncept, hela vägen från fogmassa till PCB-sanering.

Vill ni veta mer om Fogspecialisten och vad vi gör? Kontakta oss redan nu för att boka ett möte med professionell handläggning gällande våra tjänster, foglösningar eller rent av miljöbedömningssystem?

Vi tar mer än gärna emot era frågor eller om ni vill diskutera hur vi kan hjälpa er med kommande projekt!

Trygga leveranstider

Över 60 års erfarenhet

Stort sortiment av fogmassor och verktyg

Auktoriserad fogentreprenör och PCB-saneringsentreprenör

5 års garanti på både material och utförande

UTVALDA AV PROFFS

PRODUKTER FÖR TÄTNING, FOGNING, PASSIVT BRANDSKYDD OCH LIMNING

I vår webbshop hittar du endast kvalitetsprodukter utvalda med omsorg. Vi har stor kunskap om våra produkter då vi har försett byggbranschen med täthetslösningar sedan 1961.

Varumärken

​ ​

Kontakt

Hör av dig så hjälper vi dig

Välkommen att kontakta oss på Fogspecialisten! Ring, mejla eller fyll i formuläret nedan, vi kontaktar dig så snart som möjligt!