När betong åldras så kräver den underhåll

Betonglagning

Precis som allt annat så åldras också betong. När betong åldras så kräver den underhåll. Genom att underhålla betongen så bidrar man till att den behåller sitt utseende såväl som sin funktion. Att hela tiden hålla koll på betongen är nästintill omöjligt och om den utsätts för tuffa miljöer så förlorar den snabbt sina egenskaper ändå.

Ett vanligt fel och en stor anledning till att en betong-skada uppstår är att ingjutningsgods som exempelvis armering ligger för ytligt. När armeringen ligger för nära ytan av betongen så är risken större att armeringen börjar rosta. Varpå rosten i sin tur ger upphov till skada.
Om man märker att betongen börjar spjälka så är det extremt viktigt att man tar kontakt med oss på Fogspecialisten, eller annat företag som utför betonglagning. Säkerheten är den viktigaste anledningen till att man måste kontakta någon omgående gällande betonglagning direkt är på grund av personskador kan förekomma.

Det bästa alternativet vid betonglagning är att man byter ut den rostiga armeringen som tagit skada. Efter bytet av den dåliga armeringen är gjort lagar vi den skadade betongen. Vi på Fogspecialisten erbjuder även ytbehandling av betongen. Ytbehandling och betonglagning gör vi med hjälp av en slamma som skyddar betongen och ger den ett mycket tåligt ytskikt.

När våra hantverkare är klara med betonglagningen så ser vi även till betongen får ett trevligt utseende. Efter lagning får betongen en härlig och fräsch känsla, vilket gör att den nästa känns som ny.
En nybehandlad betongyta gör susen utseendemässigt, något vi kan tycka är en gratis bonus. Tack vare vår betonglagning får ytskiktet en fantastisk nykänsla.
Betonglagning är en metod och teknik som kan användas vid flera olika tillfällen och inte bara vid större projekt. Andra områden där betonglagning kan tillämpas är t.ex. vid reparation av balkonger och trappor.
Våra hantverkare besitter många års erfarenhet och är professionella Fogspecialister.
Fogspecialisten har sitt säte i Göteborg och utgår ifrån Västra Frölunda. Att anlita oss för ert framtida projekt är helt riskfritt. Fogspecialisten har varit verksamma i över 60 år och i våra styrkor ligger bland annat leveranssäkerhet och erfarenhet. Vi kan stolt säga att vi är en miljödiplomerad aktör och våra hantverkare använder sig alltid av de produkter som är bäst för både miljön och ert resultat.

Vi lämnar alltid 5 års garanti på både resultat och material när vi slutfört ett betonglagningsjobb.

Utöver vårt breda utbud av tjänster så erbjuder vi ett ännu bredare sortiment med material. I vår webbshop har vi alla tillbehören som behövs för en lyckad renovering eller ett lyckat nybygge. Precis som att vi är experter på våra tjänster så besitter vi mycket kunskap gällande produkterna vi säljer också. Vi vet precis vilka tillbehör som fungerar bäst till vad och med tanke på att vi använder det mesta av dessa produkterna dagligen kan vi enkelt rekommendera vad vi tror fungerar bäst utefter era förutsättningar.

Låter vår tjänst betonglagning intressant berättar vi gärna mer personligen!

Vi finns alltid tillgängliga och tar mer än gärna emot era förfrågningar och idéer på telefon, mejl eller via vårt kontaktformulär här på hemsidan. Kontakta oss redan idag för att boka ett möte gällande er framtida betonglagning. Våra experter har bred kunskap inom betonglagning såväl som alla andra tjänster vi erbjuder. Vi kan därför enkelt rekommendera, handleda och rådge er för att ni så enkelt som möjligt ska kunna ta ett kvalitetssäkert beslut.

Trygga leveranstider

Över 60 års erfarenhet

Stort sortiment av fogmassor och verktyg

Auktoriserad fogentreprenör och PCB-saneringsentreprenör

5 års garanti på både material och utförande

UTVALDA AV PROFFS

PRODUKTER FÖR TÄTNING, FOGNING, PASSIVT BRANDSKYDD OCH LIMNING

I vår webbshop hittar du endast kvalitetsprodukter utvalda med omsorg. Vi har stor kunskap om våra produkter då vi har försett byggbranschen med täthetslösningar sedan 1961.

Varumärken

​ ​

Kontakt

Hör av dig så hjälper vi dig

Välkommen att kontakta oss på Fogspecialisten! Ring, mejla eller fyll i formuläret nedan, vi kontaktar dig så snart som möjligt!