Industriellt reparbete

Rope-access

Rope access är en tillkomstteknik när man behöver ta sig till serviceuppdrag på hög höjd, Rope access fungerar även som metod tillgängligheten är begränsad eller slutna utrymmen och åtkomst endast är möjlig uppifrån. Rope access görs med hjälp av rep och kan även kallas industriellt reparbete på svenska.

På Fogspecialisten skiljer sig strategin vid liknande arbeten från andra företag. Vår strategi är tydlig när vi ska utföra jobb. För oss är det viktigt att jobbet utförs av en hantverkare som vet vad som ska göras, därför anställer vi inte repklättrare som försöker vara hantverkare, vi anställer istället hantverkare som utför sitt jobb klättrandes i rep.

Rope access är en unik teknik som utvecklades i slutet av 1970-talet och har sedan dess blivit en allt mer vanlig lösning. För att utföra jobb med vår tjänst Rep-Parera krävs minimalt med utrustning och att sätta igång går snabbt. Våra hantverkare tar enkelt med sig alla verktyg som behövs vid klättring och inga utrymmen är omöjliga, svårtillgängliga eller för avancerade.

På Fogspecialisten är vi givetvis certifierade för reparbete, för att våra hantverkare ska klättra säkert utför vi regelbundna inspektioner på redskapen. Säkerheten är givetvis en prioritering för oss, så att våra hantverkare ska känna sig säkra, även vid höga höjder och trånga utrymmen.

Vi kallar vår Rope access-tjänst Rep-Parera, tjänsten är en perfekt lösning när uppdraget och tillgängligheten i annat fall skulle bli väldigt dyr och krävande. Givetvis är vår personal välutbildad och med många års erfarenhet vågar vi kalla oss experter på Rope access-tekniken.

När man använder Rope access som tillkomstteknik, då undviks stora utgifter och ni sparar rejält med pengar. När vi utför Rope access-uppdrag så behöver man inte lägga pengar på dyra maskiner som kranar och liftar. Vi utför ett professionellt och lönsamt arbete, så att ni kan lägga era pengar på kvalitet och resultat, istället för ställningar och andra onödiga utgifter som krävs när man inte använder Rope access-tekniken. En annan fördel med Rope access istället för att jobba med maskiner och ställningar är att ni
också undviker dyr transport. Vi vill också påstå att när ni väljer oss på Fogspecialisten tillsammans med vår tjänst Rep-Parera så värnar ni inte bara om plånboken, ni tar även hänsyn till miljön. Att välja Rope access som arbetssätt är enligt oss det miljövänligaste alternativet.

För oss finns det inget jobb som är för stort eller för litet. Rope access är en perfekt metod för mindre entrepenadjobb, montage, inspektion eller underhåll. Vi har utbildade hantverkare som är experter på precis det området ni behöver Rep-Parera.

Fördelarna är många med Rope access och om ni är intresserade att prata möjligheter med oss på Fogspecialisten, då tycker vi att ni borde kontakta oss direkt. Tillsammans kommer vi fram till precis vad ni behöver för att ert uppdrag ska få bästa möjliga resultat.

Trygga leveranstider

Över 60 års erfarenhet

Stort sortiment av fogmassor och verktyg

Auktoriserad fogentreprenör och PCB-saneringsentreprenör

5 års garanti på både material och utförande

UTVALDA AV PROFFS

PRODUKTER FÖR TÄTNING, FOGNING, PASSIVT BRANDSKYDD OCH LIMNING

I vår webbshop hittar du endast kvalitetsprodukter utvalda med omsorg. Vi har stor kunskap om våra produkter då vi har försett byggbranschen med täthetslösningar sedan 1961.

Varumärken

​ ​

Kontakt

Hör av dig så hjälper vi dig

Välkommen att kontakta oss på Fogspecialisten! Ring, mejla eller fyll i formuläret nedan, vi kontaktar dig så snart som möjligt!