PÅ FOGSPECIALISTEN ÄR VI EXPERTER PÅ FASADFOGNING.

Fasadfogning - När kvalitén är ett krav

Vi låter vårt namn tala för sig själv och vi erbjuder högkvalitativa fogningstjänster. Fasadfogning är en av våra tjänster som vi erbjuder vid renovering av gamla slitna fogar eller vid nyproduktion.
Vid renovering tar vi bort äldre nedslitna fogar och ersätter dessa med ny och fräsch fogmassa.

Oftast förknippas fasadfogning med betongelement och mjukfogningen mellan dessa. Det är också den typen av mjukfogning som är den mest konstruktionskrävande. Att anlita utbildade och erfarna hantverkare är därför extremt viktigt. När vi gör en fasadfogning så tar vi hänsyn till att betongelementet rör sig och att det finns utrymme.

En annan faktor som är väldigt viktig att ta hänsyn till vid fasadfogning är att fogmassan som ska användas måste uppfylla vissa krav. I detta fallet heter det: ISO 11600F25LM. När vi anlitas av uppdragsgivare så levererar vi alltid helheten och använder material som vi vet fungerar, är kvalitetssäkert och bidrar med bästa möjliga resultat. Om ni väljer Fogspecialisten så kan ni luta er tillbaka och låta oss leverera ett väl utfört jobb.

När vi väljer fogmassa så tar vi även hänsyn till den kemiska sammansättning som krävs. Den kemiska sammansättningen beror på vilka behandlar som ska göras på fogmassan. Det är inte ovanligt att vi blir tillfrågade vid slutförd fasadfogning om man kan måla över fogmassan. Generellt så brukar vi avråda detta då färgen inte kan ta upp den rörelsen som fogmassan kan, färgen påverkar istället fogmassan så att den spricker och skapar ett oönskat utseende.

När kvalitén är ett krav och bästa möjliga resultat är det enda alternativet, då finns vi på Fogspecialisten till ert förfogande. Tillsammans med våra professionella hantverkare besitter vi över 60 års erfarenhet och fogning är vad vi kallar vår paradgren. Vi finns här för att hjälpa er hitta rätt, få rådgivning och handledning. Eller tillsammans komma fram till den bästa lösningen för ert projekt. Vi erbjuder en mängd olika tjänster och får att få reda på hur vi ska gå vidare kan ni enkelt kontakta oss.

Vi finns tillgängliga på telefon, mejl eller via vårt kontaktformulär. Hör av er redan idag för mer information gällande Fogspecialistens tjänster.

Miljödiplomerad

Trygga leveranstider

Över 60 års erfarenhet

Stort sortiment av fogmassor och verktyg

Auktoriserad fogentreprenör och PCB-saneringsentreprenör

5 års garanti på både material och utförande

UTVALDA AV PROFFS

PRODUKTER FÖR TÄTNING, FOGNING, PASSIVT BRANDSKYDD OCH LIMNING

I vår webbshop hittar du endast kvalitetsprodukter utvalda med omsorg. Vi har stor kunskap om våra produkter då vi har försett byggbranschen med täthetslösningar sedan 1961.

Varumärken

​ ​

Kontakt

Hör av dig så hjälper vi dig

Välkommen att kontakta oss på Fogspecialisten! Ring, mejla eller fyll i formuläret nedan, vi kontaktar dig så snart som möjligt!