Mjukfogning

Vi utför Mjukfogning i Göteborg.
Vi låter vårt namn tala för sig själv när det kommer till fogning. Fogspecialisten är precis det. Om ni letar efter en hantverkare som kan utföra mjukfogning i Göteborg så har ni hittat helt rätt.
Fogspecialisten är en av de ledande aktörerna inom mjukfogning i Göteborg.
Mjukfogning är en teknik vi använder när en förväntad rörelse i en konstruktion uppstår. Mjukfogning är då till för att ta upp rörelsen via fogmassan. Mjukfogen bidrar med sitt syfte länge då den är elastisk även när den torkat.

Mjukfog är en variant av silikonfog. Mjukfogning fungerar i utmärkt i våtrum. När ni anlitar Fogspecialisten ser vi givetvis till att silikonet är våtrumsanpassat. Mjukfogning fungerar även utmärkt som lösning i trähus som rör sig betydligt mer än andra hus. Det är ett praktiskt och enkelt sätt att undvika sprickor i ytskiktet.

Ibland förekommer det att mjukfog används för att komplettera en t.ex. dåligt utförd kakelsättning. Detta syns ofta tydligt och mjukfogen ger inte alls den kliniska effekt och det snygga resultat som en mjukfogning med rätt förutsättningar gör. Oftast anlitas vi för projekt i Västra Götaland.
Fogspecialisten har sitt säte i Västra Frölunda och utför alla möjliga fogningsjobb i Göteborg. Har ni funderat på att anlita någon för mjukfogning i Göteborgsområdet så har ni hittat helt rätt. Vi levererar helheten till er, använder oss av marknadens bästa produkter. Så vi kan leverera resultat av högsta kvalité.

På Fogspecialisten är vi miljöcertifierade hantverkare med många års erfarenhet. Kontakta någon av våra experter för rådgivning, eller för att ta reda på hur vi kan samarbeta vid framtida projekt. Vi ser fram emot er kontakt och att förhoppningsvis kunna visa varför vi är det bästa alternativet när ni behöver anlita någon för mjukfogning i Göteborg.