Vi utför Brandskyddsmålning Göteborg

Vi på Fogspecialisten utför många olika jobb i Göteborg, utöver fogning och Rope access erbjuder vi också tjänster som t.ex. brandskyddsmålning. Det är inte ovanligt att vi anlitas för att utföra många säkerställande steg när man ska brandsäkra en byggnad. Våra hantverkare är experter på hela processen och arbetar med brandskyddsmålning, brandtätning, brandfogning och brandisolering.

Brandskyddsmålning är något gemene man kanske inte ens lägger märke till. Men det är en extremt bra metod för att skydda bärande stålkonstruktioner. Vi brandskyddsmålar noggrant stålen med hjälp av brandskyddsfärg av högsta kvalité. Färg som vi valt själva och som våra hantverkare med många års erfarenhet lärt sig fungerar bäst.

Färgens syfte är att den expanderar och bildar ett isolerande skikt som håller den kritiska temperaturen för stålets bärighet borta. Mängden färg som behövs är helt beroende på hur tjockt stålet är och tiden som stålet måste hålla för. Beroende på åtkomst så rollar vi eller sprutar på färgen. Detta gör vi tills erforderligt färgskikt har uppnåtts. När brandskyddsfärgen är på kan man enkelt topplacka med godkända färgtyper.
Brandskyddsmålning görs i förebyggande syfte och det är en metod som används för att minska och skydda vid brand. Viktigt att tänka på och ta hänsyn till är att färgen har utrymme att svälla för att kunna uppnå bästa möjliga brandskydd. Våra hantverkare är utbildade och erfarna experter inom brandskyddsmålning.

Har ni behov av brandskyddsmålning i Göteborg eller i närheten så är Fogspecialisten en perfekt framtida samarbetspartner. Vi har vårt kontor och utgår ifrån Mölndal.
Vi är en miljöcertifierad aktör med över 60 års erfarenhet. Tillsammans med alla dessa år har vi samlat på oss en massa kunskap och anser oss därför också vara ett av de ledande alternativen i Göteborgstrakten om inte hela Sverige. Utöver vår erfarenhet inom brandskyddsmålning är vi också experter på fogning, rope access och mycket mer.

Om ni anlitar Fogspecialisten för ett framtida jobb så kan vi lova er ett perfekt resultat, så bra att vi alltid ger 5 års garanti på både material och utfört jobb. Tack vare våra professionella hantverkare har vi lyckats vara verksamma på marknaden i så
många år och att alltid leverera i tid och bästa möjliga resultat är för oss en självklarhet. Gör som så många andra och kontakta någon av våra experter, som ni enkelt kan nå på mejl, telefon eller via vårt kontaktformulär. Låt oss rådge och handleda er inför kommande projekt eller anlita oss för att säkerställa att er brandskyddsmålning, fogning, tätning eller annat jobb blir korrekt utfört.

Behöver ni fokusera på annat och vill låta ett proffs utföra er brandskyddsmålning i Göteborg så är Fogspecialisten er självklara framtida partner.